Nemam pojma, pitaj Dodika – odgovorio mu je u čudu naš neimenovani saradnik, pitajući se zbog čega ga je neimenovani vehabija to pitao.

Sve mu je naravno postalo mnogo jasnije nakon što su Nezavisne objavile članak da su mještani Krčmarica, banjalučkog vikend naselja, ostali zaprepašteni nakon saznanja da se grupa vehabija raspitivala o cijenama nekretnina u ovom mjestu nadomak Banja Luke.

“Došli su u kombiju u kome su bila dvojica vehabija, dvije žene i nekoliko djece. Raspitivali su se za cijene napuštenih vikendica na Krčmaricama, ali i uopšte koliko se kreću cijene kuća”, ispričala je “Nezavisnim” zabrinuta mještanka koja je zamolila Nezavisne da joj ne navode ime.

“Vehabije se polako približavaju Banjaluci, samo se nadam da to naša policija zna i da prati njihovo kretanje”, dodao je mještanin koji je takođe zamolio da mu Nezavisne ne navode ime.

“Čuli smo da se grupa vehabija, čiji identitet za sada nije poznat, pojavila u vikend naselju Krčmarice, kod Banja Luke, te da se interesovala za cijene nekretnina. Radi se o operativnoj informaciji koju treba ispitati”, kazao je Izvor “Nezavisnih” iz SIPA-e.

Iz članka Nezavisnih novina tako smo saznali da je mnogo neimenovanih mještana i mnogo neimenovanih izvora zaprepašteno pojavom neimenovanih vehabija u Krčmaricama, ali i da neimenovani izvori u državnim institucijama prate njihova kretanja.

Na žalost svih neimenovanih, međutim, moramo naglasiti da to niti je prvi put da se vehabije pojavljuju na tim prostorima, niti je posljednji!

Sudeći prema kratkom bliskom susretu našeg neimenovanog saradnika sa neimenovanim vehabijom, oni se neće zaustaviti u Krčmaricama. Njihov je krajnji cilj da pokupuju sve slobodne nekretnine u Banja Luci! Nagađamo: Krčmarice su odabrali samo zato što se odatle Banja Luka vidi kao na dlanu ( što i Nezavisne nisu propustile naglasiti ), jer im je odatle lakše birati najbolje!

A nakon Banja Luke slijedi Prijedor ( ako je vjerovati našem neimenovanom saradniku )!

(vakatba)

Leave a Reply

*

captcha *