Da je na ovim prostorima sve moguće, davno smo se uvjerili, ali taman kada pomislimo da nas ništa ne može iznenaditi, dobijemo demant.

U 3. kolu srbijanske zonske lige Morava, Jošanica iz Novog Pazara je odigrala neriješno 1:1 na svome terenu sa Šumadijom 1903, a poslije završetka utakmice došlo je do velikog incidenta, kada su domaći navijači ušli u teren i obračunali se, vjerovali ili ne sa protivničkim igračima.

Prema pisanju srbijanskih medija, grupa navijača domaćeg tima, između 20 i 30 pripadnika pristalica Jošanice, lopatama i šipkama je pretuklo gostujuće fudbalere. Prema informacijama, sedam fudbalera Šumadije zadobilo je teške tjelesne povrede, a najteže je prošao trener Željko Vasić koji je zaradio trostruki prelom vilice.

Golman Aleksandar Ćurčić, je završio sa 25 kopči, a gdje je bila policija nije poznato.

“Povrijeđeni su fudbaleri Nikola Đoređvić, kome je slomljen nos, Milan Stamatović ima iščašenje ramena, Mihajlu Veličkoviću polomljeni su zubi i rasječena usna, Stefanu Petroviću naprslo je stopalo, Stefan Milošević zadobio je naprsnuće nosne kosti, a svi ostali imaju modrice po tijelu i glavi”, rekao je Vladimir Čađenović, generalni sekretar Šumadije…

(SCSport.ba)

(vijestiba)

Leave a Reply

*

captcha *