Žene ne moraju dolaziti jer one svakako ne izlaze iz kuće, muževi mogu za njih preuzeti novac. Dobra vijest (muštuluk) je da će se ovoga puta dijeliti i bonus od po 700 eura po glavi (papirnih, da ne bi dolazilo do ozlijeda) zbog rasta cijene dizel goriva na tržištu. Novost je i da od idućeg mjeseca uvodimo stimulaciju za višeženstvo, tako da oni koji se ožene po drugi put, a da im pritom prva žena ne razbije glavu nekim od kuhinjskih rekvizita, dobijaće mjesečno 500 eura više.

Molimo i nove interesante za učlanjenje u pokret kojih je zbog ekonomske recesije sve više, da se od sada javljaju u centralu (treća vrata desno od glavnog ulaza, kod Šefike, piše na vratima „Šefika“) da im se uzmu mjere brade i nogavica i provjeri da li ispunjavaju uvjete. Uvjeti su kao i do sada, pored općih propisanih pravilnikom:

  • da ne zna igrati šaha dobro rukovanje vatrenim oružjem 
  • poznavanje osnova iz predmeta Priroda i društvo. 
  • da nije član nikakvog auto-moto kluba 
  • da nije izlazio/la na posljednje opće ili lokalne izbore 
  • da mrzi Milorada Dodika (ovo se provjerava posebnim testom čiji detalji nisu za javnost) 
  • da je sklon fanatizmu, radikalizmu, fundamentalizmu i terorizmu
  •  da se ko fol bavi pčelarstvom i lovom 
  • da je bar jednom “gostovao” u magazinu “60 minuta”

Niko neće biti vraćen, nego će u slučaju nezadovoljavanja uvjeta biti poslan u Fahdovu džamiju u Sarajevu na trening i dodatnu indoktrinaciju. Nakon toga će biti upućen u kamp na Vlašiću radi razvijanja plućnih kapaciteta i visinskih priprema. Smještaj i hrana su plaćeni od strane neimenovanih donatora.

Molimo vas i da požurite sa preuzimanjem novaca jer nam se te pare gomilaju i onda zbog hatljavog računovođe ne znamo gdje ćemo s njima, pa ćemo ih morati usmjeriti u gradnju još više džamija, a i ovako ih ima previše. Toliko za sada, za sve dodatne informacije obratite se u centralu ili pogledajte oglasnu ploču ako znate čitati arapski. Takođe ako imate pristup internetu možete posjetiti i neki od naših portala za vrbovanje. Samo ukucajte na Gugletu „vrbovanje u vehabije“ i kliknite pretraga (srč).

P.S. Obavještavaju se vođe pokreta da će se ovih dana održati tajni sastanak na tajnoj lokaciji na kojem će jedina tačka dnevnog reda biti Rešid Hafizović i njegovo neutralisanje (provalio nas je čovjek).

 Esselamu alejkum i merhaba

 Vaš „Nezavisni sindikat vehabija BiH“

Ulica naivnih žrtava medija br. 999847 (ako ne i veći)

Sase, Srebrenica

e-mail : sindikatvehabija@gmejl.kom

 

alt

Nermin Spahić

(nasevijesti.com)

Leave a Reply

*

captcha *