Tokom prošle sedmice OxOmar je izjavio kako posjeduje detalje milion izrelskih kreditnih kartica, iako izraelske kreditne kompanije insistiraju na tome da je objavio detalje o samo 15.000 kreditnih kartica.

Glasnogovornik Israel Credit Cards-Cal Ltd (ICC-Cal) (Visa) Sagit Ophir je izjavio da su večeras objavljeni detalji 50 kreditnih kartica koji pripadaju njihovim korisnicima, te su odmah blokirane za telefonske i online kupovine.

Na početku svoje najnovije objave OxOmar je napisao: “Ruska obavještajna služba je zatvorila moju e mail adresu na mail.ru”, te je dodao da sada koristi usluge gaza.net. “Vidio sam kako je nekolicina glupih ljudi izjavila kako mi je ušla u trag: jedni da sam u Meksiku, jedni da sam u Rijadu, jedni da sam u Dubaiju. Dopustite mi da vam kažem: Niko me ne može pronaći. Mossad, nemoj uzalud gubiti vrijeme!!”

OxOmar je nastavio korisiti enkripciju te ga je teško pronaći. On je napisao: “Ako me tražite siguran sam da ćete me naći u Helsinkiju, Minsku, New York-u, Tel Avivu, Haifi, Tokiju, Moskvi i drugih mjestima.”

OxOmar se također osvrnuo na palestinske hakere koji su uspijeli provaliti na stranicu zamjenika ministra vanjskih poslova Danny Ayalona i postaviti cipelu na njegovo lice. On kaže: “Pozivamo sve hakere iz muslimanskog svijeta da se ujedine, bez obzira šta misle. Pozivam sve muslimane da se ujedine protiv Izraela, velikog neprijatelja muslimana.”

IslamBosna.ba

Leave a Reply

*

captcha *