Sa Čajićem, kojeg je policija locirala dok je bio u pokretu, uhapšena su i dvojica njegovih pomagača, jataka, Jovica Batar (24) i Ljubiša Ćorda (24), koji je odranije poznat policiji po “sitnim” krivičnim djelima, a nadležno tužilaštvo odlučit će nakon krimobrade da li će biti određen pritvor i njima.
 
Glasnogovornica banjalučke policije Gospa Arsenović izjavila je da se time pokazalo da  je akcija CJB Banja Luka pod nazivom „Kasper“ potvrdila njihova očekivanja.
 
– Policija nastavlja s ovom akcijom i ona će trajati sve dok ne budu pronađeni i lišeni slobode i preostali učesnici u obračunu dviju kiminalnih grupa 24.aprila, a to su Siniša Šakić Kinez (25), Slaviša Ćulum (26) i Aleksandar Babić (22) – navela je Arsenović.
 
Podsjećanja radi, u obračunu dviju kriminalnih grupa 24.aprila u banjalučkom naselju Rakovačke Bare s jedne strane učestvovali su Slaviša Ćulum, Dejan Čajić, Nedeljko Ćulum i Dejan Kostić.
 
Na drugoj strani bio je Jovan Jošilo (27), koji se sada nalazi u pritvoru i osumnjičen je za teško ubistvo Nedeljka Ćuluma.
 
Dejan Kostić je istog dana priveden i tereti se za pokušaj teškog ubistva.
 
Svi oni su odranije poznati policiji po brojnim krivičnim djelima.

Leave a Reply

*

captcha *